Forum klanu Heaven And Hell na serverze Valinor, Red Dragon
Witam W tym dziale chwiałbym zaproponować wyprawy na RB aby każdy dał w których godzinach może być i jakimi postaciami che iść. Dzięki temu będę wiedział na kiedy można się ze wszystkimi umówić i pójść na RB. Czekam na odpowiedzi. Możecie także dawać propozycje Rb na które chcielibyście sie wybrać.
Daimon napisał:
ja mam sh,sps i bd...najczęściej jestem kolo 21-22 do24...wiec u mnie tylko wieczory są na granie... a bossy jak na razie tylko nisko levelove...
BD zawsze sie przyda możesz napisać jeszcze jakie masz lvl tych postów.I aktualizuj to wraz z lvl up'ami.
Jak wbijemy na swoich postaciach 60+ , łącznie z rechargerem i bishopem, to lecmy na tego RB. Co bedzie mialo chyba miejsce niedlugo (?), doszli nowi ludzie i wszystko sie powoli rozwija, z czego bardzo si cieszę. Jaki RB na początek ?
Nie mamy tanka... Ja na sube wezme SK - prawdopodobnie juz jutro. Moze w miedzyczasie zaliczymy wiec jakas Ant Queen? lub cos kolo 50 lvl ?
Na Ant Queen potrzebne jest party 50 lvl cale + party high lvl do wybicia obstawy mam nadzieje ze sie takowe znajdzie. Wtedy można bez problemu na QA iść.